Contacteer ons: 058 53 38 33

IWVA

> Bezoekers > Activiteiten

Agenda

Goed nieuws! Het "Bezoekerscentrum De Doornpanne" en het "Museum van de Waterwinning in Cabour" openen terug hun deuren op 1 juli.

Om uw en onze veiligheid te kunnen garanderen, werden er naast de gangbare afspraken rond social distancing ook een aantal richtlijnen opgesteld voor het "Bezoezekerscentrum De Doornpanne" en het "Museum van de Waterwinning in Cabour". U kunt er alles over lezen op de pagina coronamaatregelen.

Het bezoekerscentrum De Doornpanne organiseert jaarlijks heel wat activiteiten voor jong en oud. Daar horen thematische natuurwandelingen bij maar ook een rondleiding met uitleg rond de duurzame waterwinning en -productie bij de IWVA. Ook in het natuurgebied Cabour (Adinkerke - De Panne) worden tal van rondleidingen georganiseerd.

Inschrijven verplicht via reservatie@iwva.be of in het bezoekerscentrum zelf - max 15 deelnemers per activiteit. Kan je onverwachts toch niet deelnemen? Geen probleem, geef ons een seintje zodat we plaats kunnen maken voor anderen.

Vanaf 11 juli is het dragen van een mondmasker is verplicht !

Wandelzoektocht

Na de succesvolle editie van twee jaar terug stelt het bezoekerscentrum De Doornpanne (IWVA) en het Natuureductief centrum Duinenhuis de nieuwe fot...
Lees meer