Contacteer ons: 058 53 38 33

Aquaduin / IWVA ov

> Nieuws

Wandelshake NatuurCultuur

Het bezoekerscentrum De Doornpanne van de IWVA en Duinenhuis Koksijde hernemen deze zomer de ‘Wandelshake NatuurCultuur’, een wandelzoektocht voor het hele gezin door een prachtig stuk natuur en cultuur in Koksijde. Vorig jaar gingen 3000 formulieren van deze zoektocht de deur uit. Dit jaar mikken we op 5000 deelnemers.

De lus is 8 kilometer lang en doet niet alleen de duinen en het strand aan maar ook de pittoreske straatjes in de Senegalese wijk van Koksijde.

Iedereen kan gratis deelnemen. Starten kan vanuit de dienst Toerisme (Zeelaan 303, Koksijde), het Duinenhuis Koksijde (Bettystraat, Koksijde) en het bezoekerscentrum De Doornpanne (Doornpannestraat 2, Koksijde). Op die plaatsen vind je ook de deelnameformulieren terug.

Schepen Albert Serpieters looft alvast de geslaagde samenwerking met het bezoekerscentrum De Doornpanne en nodigt samen met directeur-generaal Johan Verbauwhede van de IWVA alvast iedereen uit om deze zomer de wandelschoenen aan te trekken.

Foto:

Voorstelling wandelzoektocht met v.l.n.r. Rika Driessens (coördinator bezoekerscentrum De Doornpanne), Jan Vandromme (diensthoofd Milieu & Duurzame Ontwikkeling Koksijde), Johan Verbauwhede (directeur-generaal IWVA), schepen Albert Serpieters (schepen van leefmilieu Koksijde), Geoffrey Ingouf (coördinator Duinenhuis wd.) en Nathalie Haentjens (dienst Milieu & Duurzame Ontwikkeling Koksijde). Bart Clarebout (Educatief medewerker Bezoekerscentrum De Doornpanne) afwezig.

Info:

Dienst Milieu & Duurzame Ontwikkeling

T. 058/ 53 34 39 – milieu@koksijde.be

Bezoekerscentrum De Doornpanne (IWVA)

T. 058/53 38 33 – bezoekerscentrum@iwva.be

 

03.08.2015
Terug naar het nieuwsoverzicht